Foci

El Clásico: Suárez megmutatta, hogy megéri a pénzét

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

Luis Enrique szerint az uruguayi támadó a Real Madrid ellen megmutatta, hogy megérte azt a pénzt, amiért megvették őt nyáron. A katalánok vezetőedzője a madridiak kapusát, Iker Casillast is dicsérte.

A Barcelona vasárnap este 2-1-re legyőzte a Real Madridot, ezzel pedig négypontos előnyre tett szert az ősi riválissal szemben. A találkozó után a katalánok vezetőedzője, Luis Enrique nem győzte dicsérni a csapat támadóját, Luis Suárezt.

Nagyon magas színvonalon játszott az egész találkozó alatt. Olyan gólt szerzett, amelyet rajta kívül csak nagyon kevesen tudtak volna, de ez az, amiért idehoztuk őt. Az ilyen megmozdulások miatt fizettünk ki érte annyit, amennyit” – idézi a Goal Enrique szavait.

 Lassan indult be Suarez barcelonai karrierje, ám azóta nagyon megy az uruguayinak
Fotó: Europress Fotóügynökség 

A Barcelona vezetőedzője kiemelte, hogy rengeteg jó kapussal dolgozhat együtt, ami megkönnyíti a dolgát, ugyanakkor Iker Casillas-ról sem feledkezett meg.

Remek hálóőreink vannak, akik bármikor képesek bravúrt-bravúrra halmozni. Bravo, Marc-Andre ter Stegen és Jordi Masip is a legjobb minőséget képviselik a kapusok között. Bravónak rengeteg nagy védése volt a Real ellen, ugyanakkor Iker Casillas is rendre borsot tört az orrunk alá.

Tíz fordulóval a bajnokság vége előtt négypontos előnyben van a Barcelona az ősi riválisával szemben azonban Enrique szerint még nem szabad hátradőlniük.

Egy nagyon fontos meccsen vagyunk túl, ahol a világ két legjobb csapata feszült egymásnak. Csodás győzelem volt ez számunkra, hiszen az ősi riválist múltuk felül, de nem szabad hátradőlnünk. Fontos bajnoki találkozók vannak még hátra, ahol bárki veszíthet pontokat” – zárta mondandóját a Barca trénere.

Videó – Suárez szerezte a győztes gólt az El Clásicón:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik