Foci

Vétlen játékost állított ki a spori Manchesterben

gareth mcauley (gareth mcauley)
gareth mcauley (gareth mcauley)

A Manchester City a második perctől emberelőnyben futballozott a West Brom elleni bajnokin.

A hét közepén Manuel Pellegrini fiai búcsúztak a Bajnokok Ligájától a Barcelonától elszenvedett újabb vereség nyomán, így már csak a Premier League-re kell koncentrálnia a Kékeknek.

A találkozó remekül indult a vendéglátó szempontjából, ugyanis két perc elteltével emberelőnybe kerültek. Bony lépett volna ki a védők gyűrűjéből, Craig Dawson pedig szabálytalanul akadályozta utolsó emberként. A játékvezető egyből a zsebéhez nyúlt, csakhogy nem a vétkes védőt, hanem McAuley-t küldte le a pályáról piros lappal.

Fotó: Europress fotóügynökség

Nem meglepő egyébként az elmúlt időszakot figyelembe véve, hogy a játékvezető rossz embert állít ki. 2014. márciusában az Arsenalból Oxlade-Chamberlain helyett Gibbsnek, majd idén februárban a Sunderlandből O’Shea helyett Brownnak kellett elhagynia a pályát a bajnokságban.

Az innentől tíz emberrel futballozó birminghamiek a szünetig sem bírták ki kapott gól nélkül, olyannyira, hogy a pihenőre Bony és Fernando találataival már 2-0-s előnnyel mehetett a City.

A folytatásban sem tudott mit kezdeni a nagyobb erőt képviselő vendéglátókkal a West Brom, amely végül David Silva gólja nyomán 3-0-s vereséget szenvedett az Etihadban.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik