Foci

Telt ház a görögök ellen – “nem akadály a szurkolói kártya”

groupama aréna (groupama aréna)
groupama aréna (groupama aréna)

Minden jegy elkelt a Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet a Groupama Arénában rendeznek jövő vasárnap; a találkozót így 22 ezren tekinthetik meg a helyszínen.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője szombaton elmondta, az MLSZ-t örömmel tölti el, hogy ekkora az érdeklődés a meccs iránt, és mint mondta, a jegyeladási adatok azt mutatják, hogy a szurkolói kártya nem akadályozza a mérkőzésre járást.

 Fotó: MTI

“Annak ellenére, hogy az utóbbi időben többen próbáltak hangulatot kelteni a szurkolói kártya ellen, a válogatott mérkőzése bizonyítja, hogy az nem akadálya, hanem sokkal inkább elősegítője a gyors és kényelmes jegyvásárlásnak” – mondta Sipos Jenő, hozzátéve: aki szeretne kimenni egy találkozóra, azt biztosan nem fogja ebben megakadályozni az, hogy szükség van kártyára, sőt, azzal sokkal egyszerűbb elővételben, online belépőt váltani.
    
Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint időben érkezzenek meg a stadionba, elkerülendő az esetleges torlódásokat a kapuknál. Sipos Jenő hozzátette, hogy a találkozó előtt látványos felvezető show-műsorral készül a szövetség.
    
Az F csoportban harmadik helyen álló magyar válogatott jövő vasárnap 20.45 órától lép pályára a görögök ellen, akik mindössze egy ponttal a csoport utolsó, hatodik helyét foglalják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik