Foci

A Honvédot sem tudta legyőzni az Újpest

újpest fc (újpest fc)
újpest fc (újpest fc)

Nagyon nagy a baj a liláknál, hiszen a kiesőjelölt ellen is csak egy pontot gyűjtöttek.

Újpesten az elmúlt hetek csak a káoszról szóltak, volt itt minden, stadionbezárással fenyegetőző tulajdonos, milliós büntetések, balhé a VIP-szektorban, elküldött sportigazgató, de a foci hiányzott, ahogy hiányzik most is.

 Fotó: MTI

A fővárosi rangadón ugyanis a szintén pocsék formában lévő Kispest ellen a negyedik kerületieknek kötelező lett volna a győzelem, főleg úgy, hogy kétszer is vezettek.

Előbb Vasiljević talált a hálóba, majd Hidi gyorsan egalizálni tudott. A szünet előtt Nemanja találata ismét előnyhöz juttatta a vendégeket, így 2-1-es vezetéssel vonulhattak öltözőbe az újpestiek.

A Honvéd a szünet után nem adta fel, gyorsan a kezdést követően ismét egyenlítettek, így 2-2-ről folytatódott a mérkőzés. A hajrában aztán hiába próbálkoztak a felek, újabb találat nem született, így maradt a döntetlen.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló

Budapest Honvéd – Újpest FC 2-2 (1-2) 
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Iványi

Gólszerzők: Hidi (33.), Prosser (52.), illetve Vasiljevic (20., 11-esből), Andric (42.)
Sárga lap:
Kosnic (19.), illetve Hudák (4.), Balogh B. (73.)

Budapest
Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Elez, Kosnic (Prosser, a szünetben), Ignjatovic, Morgan – Nagy G. (Vécsei, 58.), Hidi, Godoy – Punosevac, Meza (Izazola, 73.)

Újpest FC: Balajcza – Nego, Heris, Hudák, Forró – Balogh B., Dankwah (Perovic, 75.), Vasiljevic, Nagy I. G., Andric – Bardhi (Stanisavljevic, 65.) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik