Foci

Négy büntető és Vidi-győzelem Debrecenben

Mirko Ivanovszki (mirko ivanovszki, )
Mirko Ivanovszki (mirko ivanovszki, )

A székesfehérvári együttes 3-2-re nyerte meg a Ligakupa negyeddöntőjének első felvonását.

Szerdán rendezték a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének slágerpárharcát, a DVSC-TEVA és a Videoton összecsapás első mérkőzését.

Érdekes első 45 percet produkáltak a csapatok, akik szép játékra számítottak, azoknak csalódniuk kellett, inkább volt küzdelmes a találkozó, mintsem látványos. Talán nem is olyan meglepő ennek ismeretében, hogy a gólok tizenegyesből születtek, a vendégektől Álvarez és Ivanovszki, a hazaiaktól Mihelic volt az ítéletvégrehajtó. A debreceni büntető előtt egyébként biztosan nem történt szabálytalanság, Jovanovic bólintása után ugyanis Heffler fejét találta el a labda.

A második játékrész kezdetén a Loki volt harapósabb, a 63. percben pedig volt is egyenlítési lehetősége a házigazdának, Balogh kísérletét azonban védte Horváth. Már-már úgy tűnt, hogy 1-2 lesz a végeredmény, ám előbb Sidibe egyenlített – a meccs első akciógóljából -, majd a ráadás perceiben Pajac harcolt ki újabb tizenegyest, Feczesin pedig higgadtan értékesítette, 2-3 lett a vége.

Kedden a Ferencváros, a Budapest Honvéd és az MTK is előnybe került.

Eredmény – Ligakupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

DVSC-TEVA – Videoton 2-3 (1-2)
Gólszerzők: Mihelic (37. – 11-esből), Sidibe (89.) illetve Álvarez (9. – 11-es), Ivanovszki (31. – 11-esből), Feczesin (90+3. – 11-esből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik