Foci

Iniesta: A City innen is képes fordítani

andrés iniesta (andrés iniesta)
andrés iniesta (andrés iniesta)

A Barcelona játékmestere szerint csapatának nem szabad elbíznia magát a Manchester City elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján.

Andrés Iniesta a keddi sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy bár tudják, hogy vasárnap a bajnokságban a Real Madrid ellen sorsdöntő összecsapás vár rájuk, egyelőre mindenki a szerdai rangadóra koncentrál.

“MIndnyájan erre a meccsre összpontosítunk. Nincs is jobb módja felkészülni az El Clasicóra, minthogy győzelemmel zárjuk a BL-mérkőzést, s eggyel közelebb lépjünk álmaink megvalósításához” – olvasható a középpályás nyilatkozata a L’Équipe-n.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Arra a kérdésre, miben lehet igazán veszélyes a City a Camp Nou-ban, így felelt:

“Mindenben. Nagyon veszélyes ellenfél, ahol kiváló játékosok szerepelnek. Előnnyel várhatjuk a visszavágót, de nem szabad lankadnia a figyelmünknek, mert a City innen is képes fordítani. Hiába ad biztonságot a 2-1-es előny számunkra, a pályán is bizonyítanunk kell majd ismét. Sokat kell birtokolnunk a labdát és futtatni őket” – mondta.

Iniesta végül arról is szót ejtett, szoktak-e beszélni csapattársaival arról, hogy idén akár triplázhatnak is a bajnokság, a BL és a Király Kupa megnyerésével.

“Nem ültünk össze, hogy ezt kijelentsük. Tudjuk, milyen helyzetben vagyunk, de ez nem garantál semmit. Lendületben vagyunk, de a legkeményebb időszak még csak most következik. Nehéz megjósolni, mi fog történni, de haladunk afelé, hogy elérjük a céljainkat” – zárta mondandóját a spanyol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik