Foci

Leragasztott mezekben ikszelt a Győr

eto-pápa (eto-pápa)
eto-pápa (eto-pápa)

A zöld-fehér alakulat nem bírt a Pápával az OTP Bank Liga 20. fordulójának zárómeccsén.

A győri klub a múlt héten került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A klub pénteken csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. szombaton azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködési megállapodását.

Ennek következménye volt, hogy a házigazda leragasztott mezekben lépett pályára hétfőn este a Lombard Pápa ellen.

 Fotó: MTI

A találkozó első helyzetére egészen az első játékrész derekáig kellett várni, ekkor Kamber fejesét Szűcs tolta ki a léc alól.

Hiába játszott nagy mezőnyfölényben Miriuta Vasile gárdája, a szünetig nem sikerült megszerezniük a vezetést, gól nélküli döntetlenről várhatták a folytatást a csapatok.

A folytatásban csak az ETO-nak volt helyzete, de Szűcs minden szituációban a helyén volt, így többek közt a veterán kapus bravúrjainak köszönhetően ponttal távozhatnak Győrből a pápaiak.

Eredmény – OTP Bank Liga, 20. forduló:

Győri ETO FC-Lombard Pápa Termál FC 0-0
Győr, ETO Park, 2100 néző, v.: Szabó Zs.

sárga lap: Pátkai (75.), illetve Nagy T. (52.), Völgyi (64.), Waltner (93.)

Győri ETO FC: Pogacsics – Brdarovski, Lang, Lipták, Ibánez – Windecker, Kamber, Pátkai (Mervó, 79.) – Strestík (Priso, a szünetben), Priskin, Koltai

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs – Jagodics, Csizmadia, Bogunovics, Völgyi – Pongrácz (Gál, 91.), Nagy T., Stieber A., Zulevs, Frizoni (Juhász D., 52.) – Seye (Waltner, 87.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik