Foci

Beintett az Audi az ETO-nak

győri eto fc (győri eto fc)
győri eto fc (győri eto fc)

A vállalat csak az utánpótlás támogatását folytatja tovább, a profi labdarúgók nem kapnak több pénzt - írja a KIsalföld.

Az utánpótlás támogatását azonban tovább folytatja a vállalat – adták ki szombaton hajnalban, közleményben.

A Győri ETO FC tulajdonos cégcsoportjánál kialakult helyzet és az elindult hatósági vizsgálatok olyan negatív hatást gyakorolnak a Győri ETO FC hírnevére, ezáltal a profi futballklub és az Audi Hungaria Motor Kft. együttműködésére, hogy a vállalat úgy döntött, azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését a Győri ETO FC-t működtető Győri ETO FC Kft.-vel – adta hírül a Kisalföld.


Fotó: MTI

A vállalat sajnálatát fejezi ki, hogy meg kellett szüntetnie a profi futballcsapattal 2011 óta fennálló együttműködését. 

Az Audi Hungaria tovább folytatja a Győri ETO FC utánpótlásának, amelynek működtetője a közhasznú „Az ETO Jövőéért Alapítvány”, 2011 óta tartó támogatását, jelentősen hozzájárulva a régióban élő több száz gyermek és fiatal labdarúgó sportolási lehetőségének biztosításához.

Mint ismert, a Quaestor-botrány miatt elképzelhető, hogy csökkenteni kell a Győri ETO költségvetését, a cégcsoport ugyanis 85 százalékban finanszírozza a klub működését. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik