Foci

Magyarok rangadója a Bundesligában

Stieber Zoltán (stieber zoltán, )
Stieber Zoltán (stieber zoltán, )

A Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim Stieber Zoltán csapatát, a Hamburger SV-t fogadja a német labdarúgó-bajnokság hétvégi, 25. fordulójában.

A házigazda hoffenheimiek jelenleg a hetedik helyen állnak, és az európai kupaindulás jogáért harcolnak, míg a hamburgiak a 15. helyen a kiesés elkerüléséért küzdenek. A meccs esélyese a hazai együttes, amely otthon elég jól teljesít, a HSV viszont a legrosszabb idegenbeli mérleggel rendelkezik a mezőnyben (2 győzelem/3 döntetlen/7 vereség), ráadásul utóbbi négy mérkőzésén nem tudott nyerni.

 Fotó: MTI

A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál irányította, s ugyancsak a kiesés ellen küzdő Hertha BSC-re nehéz feladat vár szombaton, ugyanis az ötödik Schalke 04-t fogadja. A berlinieknek minden pontra égetően szükségük van, s biztató lehet számukra, hogy a gelsenkircheniek idegenben nem teljesítenek túl jól, 11 meccsükből hetet elvesztettek a mostani idényben.

A címvédő és listavezető Bayern München – amely szerdán 7-0-ra legyőzte a Sahtar Donyecket, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában – sorozatban hatodik bajnoki győzelmét arathatja a Werder Bremen otthonában, míg a második Wolfsburg, amely 11 veretlenül megvívott csata után a múlt héten kikapott a Augsburgban, az utolsó előtti Freiburgot fogadja.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik