Foci

Csődvédelmet kért a Győri ETO

győri eto (győri eto)
győri eto (győri eto)

Egyre nagyobb a felfordulás az NB I-ben szereplő klub körül.

A Győri ETO FC Kft. a közvélemény előtt ismert okok miatt pénteken csődvédelmet kért. A héten kialakult helyzet kapcsán partnereikkel már felvették a kapcsolatot, és folyamatosan tárgyalnak a klub jövőjéről – olvasható a klub közleményében.

Miriuta Vasile, a csapat trénere szerdán elmondta az eto.hu-nak, természetesen foglalkoztak a kialakult helyzettel az öltözőben, hiszen mindannyiukat érintheti a probléma.

“Azt kértem a játékosoktól, hogy csináljuk tovább azt a munkát, amit januárban közösen elkezdtünk. Megértették, hogy fontos ebben a helyzetben az összefogás, hogy a mi játékunk és a mi hozzáállásunk kint van a kirakatban, így nekünk úgy kell teljesíteni, ahogyan azt a szurkolóink elvárják. A többi nem rajtunk múlik, de mi arra készülünk, hogy játszani fogunk most” – nyilatkozott a szakember.

 Fotó: MTI

Hozzátette, az első nap nehéz volt, kedden, amikor szabadnapja volt mindenkinek.

“Nyilván olvasták a játékosok is a híreket, és senki nem hitte el, hogy ez megtörténhet. Aztán szerdán volt ez a beszélgetés, és mondhatom: mindenki a feladatra koncentrál. Tudjuk a dolgunkat, nekünk csak a sporttal kell foglalkozni, és nem is kívánjuk kommentálni a helyzetet. Jól kell játszanunk, ez a csapat érdeke, nem tehetünk mást” – tette hozzá Miriuta.

Mint ismert, a Quaestor-botrány miatt elképzelhető, hogy csökkenteni kell a Győri ETO költségvetését, a cégcsoport ugyanis 85 százalékban finanszírozza a klub működését. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik