Foci

Csányi Sándor fontos bejelentést tett

Csányi Sándor (csányi sándor,)
Csányi Sándor (csányi sándor,)

Az MLSZ elnöke az ötéves FourFourTwo-magazin ünnepi számának adott interjúban fogalmazta meg szándékát.

Az ultrákkal hosszabb ideje állóháborút folytat a Magyar Labdarúgó Szövetség a szurkolói kártyarendszer miatt, aminek következményeként legutóbb már az újpesti polgármester és az összes magyar NB1-es klub csapatkapitánya is kritikával, kéréssel fordult a szövetséghez.

 Csányi Sándor beleszeretett a labdarúgásba, de amúgy sem szeret félbehagyni egyetlen munkát sem
Fotó: MTI 

“Rövid távon nem tett jót a szurkolói kártya bevezetése, de „hosszú távon igenis a rend és a biztonság miatt nőhet nagy mértékben a meccsek látogatottsága” – jelentette ki mindezzel kapcsolatban Csányi SándorFourFourTwo-magazinban.

Az öt éve regnáló elnök, Csányi Sándor töretlen lendülettel és hittel hisz abban, hogy jó úton jár a magyar labdarúgás, van feljebb, és már el is indultak azok a pozitív folyamatok, amelyeknek idővel mindenképpen éreztetniük kell a hatásukat.

Az interjúban bejelentette azt is, nagyszerű folyamatokat indítottak el, ezeket jó lenne folytatni, ezért ha bizalmat kap a tagságtól és újraválasztják az áprilisi tisztújító közgyűlésen, akkor folytatná az MLSZ élén megkezdett munkát.

“Szeretném látni a végeredményét, és amikor hazai és külföldi kollégáim biztatására vállaltam, hogy az UEFA tisztújításán jelöljenek a szervezet végrehajtó-bizottságába, azzal tulajdonképpen már kimondtam, hogy folytatom, ha az MLSZ küldöttgyűlésén a labdarúgó társadalom képviselői is úgy gondolják” – fogalmazott a magyar labdarúgás első embere. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik