Foci

Terry bepöccent a babázó Ibrától

John Terry (john terry, )
John Terry (john terry, )

A Chelsea játékosa, John Terry kiállt csapattársai mellett és megvédte őket. A védő szerint az, hogy kritikus esetben a játékosok megrohamozzák a bírót a játék része.

Szerda este drámai csatában esett ki a Bajnokok Ligájából a Chelsea együttese. A találkozó után megannyi emlékezetes pillanatot jegyezhettünk fel, köztük Zlatan Ibrahimovic megjegyzését is.

A svéd csatár a mérkőzés után elmondta, hogy amikor kiállították, a Chelsea játékosai úgy ugrálták körbe a bírót, mint a kisbabák. A londoniak védője, John Terry máris reagált a PSG játékosának.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Ha egyszer már ők is megrohamozták a bírót, az egyetlen dolog, amit tehettünk, hogy mi is ezt csináljuk. Ez a játék része.

Számomra, ha 20-30 yardot futok, azért, hogy számon kérjem a bírót, az nem néz ki túl jól. Ha azonban próbálok eltávolodni az eset helyszínétől, de látom, hogy a csapattársaim a játékvezető körül állnak, még jó, hogy támogatom őket” – mondta a játékos a BBC-nek.

A jövő csütörtöki fegyelmi ülésen az is kiderül majd, hogy milyen mértékű eltiltást kap – ha egyáltalán kap – Ibrahimovic.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik