Foci

Ibrahimovic még odaszúrt egyet a Chelsea-nek

zlatan ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
zlatan ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

A svéd klasszis szerint a kiállítása erősen véleményes volt.

Szerda este őrült meccset vívott egymással a Chelsea és a Paris Saint-Germain, végül a franciák emberhátrányban és hosszabbításban szerezték meg a továbbjutást érő találatot. A PSG a 31. percben fogyatkozott meg, ekkor Zlatan Ibrahimovicot szórta ki a játékvezető egy maximum sárga lapot érő belépő miatt.

A szerelés után a Chelsea játékosai azonnal megrohanták a bírót, hogy állítsa ki Ibrahimovicot, Bjorn Kuipers pedig nem is habozott sokáig.

“Amikor megláttam a piros lapot, az gondoltam, ez a srác nem tudja mit csinál, vagy esetleg valami teljesen mást látott. Mégis a legrosszabb az, amit a kiállítás előtt láttam: minden Chelsea-játékos körém gyűlt. Úgy éreztem, mintha 11 csecsemő venne körbe, és akkor még jött a játékvezető is. Nem tudom, hogy Oscar csak színészkedett-e, vagy tényleg ennyire eltaláltam, bár ez mindegy is. Továbbjutottunk, ez a fontos, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább” – mondta a lefújás után Ibrahimovic.

A PSG végül a ráadásban 2-2-re mentette a meccset, így ők jutottak be a negyeddöntőbe. A játéknap másik mérkőzésén a Bayern 7-0-ra kiütötte a Sahtart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik