Foci

Eddig bírták: levelet írtak az MLSZ-nek a csapatkapitányok

újpest-fradi (újpest-fradi)
újpest-fradi (újpest-fradi)

Az NB I-ben szereplő játékosok több szurkolót szeretnének látni a stadionokban.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) elnöksége, illetve az élvonalbeli együttesek csapatkapitányai nyílt levélben fordultak a Magyar Labdarúgó Szövetséghez.

Mint fogalmaztak, bár tiszteletben tartják a szövetség törekvéseit, szeretnének olyan megoldást találni, amely növeli a jelenlegi nézőszámot.

 Fotó: MTI

Az MLSZ részére postán elküldött levelet változás nélkül közöljük az alábbiakban.

“Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség!

Előrebocsátjuk, hogy üdvözöljük és tiszteletben tartjuk a Szövetség és a Klubok mindazon törekvését, amely a labdarúgó mérkőzések kulturált és biztonságos lebonyolítását szolgálja. Ugyanakkor sajnálattal tapasztaljuk, hogy a mérkőzéseken egyre kevesebb néző teszi tiszteletét.

Ennek oka – többek között – az is lehet, hogy talán túl szigorúak a követelmények, amelyeknek a szurkolói biztonsági ellenőrzések során meg kell felelni. Mindannyiunkat örömmel töltene el, ha teltházas mérkőzéseket játszhatnánk, mi ennek érdekében igyekszünk mindent megtenni.

Kérjük azonban az illetékeseket, hogy vizsgálják felül azokat az intézkedéseket, amelyek a törvény szigoránál is szigorúbb szabályokat szabnak, távol tartva ezáltal a szurkolók egy részét.

Természetesen mindannyiunk érdeke, hogy az oda nem való személyek továbbra se látogathassák a meccseket, de bízunk benne, hogy közösen találhatunk olyan megoldást, amely növeli a jelenlegi nézőszámot.

Budapest, 2015. március 9.                     

Tisztelettel:

A HLSZ Elnöksége és NB I-es csapatkapitányok nevében”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik