Foci

Duplán röhög a Chelsea-n a futballvilág – mémeső

Chelsea mém (chelsea mém,)
Chelsea mém (chelsea mém,)

"Szegény embert még az ág is húzza" – tartja a mondás. Miután a Chelsea gárdája nem jutott tovább a BL-ben, a képszerkesztők is akcióba lendültek. Öveket becsatolni!

Szerdán nem volt könnyű estéje a Chelsea együttesének, hiszen emberelőnyben sem tudott továbbjutni a PSG gárdájával szemben. A kínos BL-kiesés után a mémgyárosok is lecsaptak az angol együttesre. Volt itt tönkrevágott csapatbusz, babajátékosok, de lekésett metró is.

 Ahogy mi látjuk a Chelsea játékosait és, ahogy Ibra…


Még David Luiznak is több gólja van a BL-ben, mint Costának

 Élőkép a Stamford Bridge-ről

 Pirosat kapott az első félidőben, de így is Ibra a meccs legjobbja

 Mourinho lekéste a negyeddöntős járatot

 Angol csapatok a bajnokságban, illetve az európai kupákban

 Nézzétek, nézzétek és nevessetek

 Még mindig itt van a PSG?


Buta PSG, 50 millió fontot adni Luizért…

Fotók: Troll Football

A kínos kiesés ellenére a londoniak vezetőedzője korrektül nyilatkozott a mérkőzés után.

Nem érdemeltünk továbbjutást. Amikor egy csapat nem bír levédekezni két szögletet és azokból két gólt kap, akkor nem érdemli meg, hogy a következő körben szerepeljen.

Amikor a csapat nem bír megbirkózni azzal az előnnyel, hogy emberelőnyben játszhat, ráadásul hazai pályán, akkor nincs miről beszélni. Szögletekből gólt kapni nem mást, mint a koncentráció teljes hiánya.

Jó esélyünk van arra, hogy megnyerjük az angol bajnokságot, így nincs idő azon morfondírozni, hogy mi történt kedd este. Ha a Ligakupa mellé a bajnokságot is bezsebeljük, akkor nem lehet okunk panaszra a szezon végén” – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón José Mourinho.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik