Foci

Vezettünk, de kikaptunk a szlovákoktól

női labdarúgó válogatott (női labdarúgó válogatott, )
női labdarúgó válogatott (női labdarúgó válogatott, )

A másodikhoz hasonlóan a hétfői, harmadik összecsapásán is vereséget szenvedett a címvédő magyar női labdarúgó-válogatott a horvátországi Isztria Kupán, amelyen 12 nemzeti együttes vesz részt.

Markó Edina szövetségi kapitány csapata ezúttal Szlovákiától kapott ki 3-1-re úgy, hogy Zágor Bernadett vezetést szerzett ugyan, de a rivális még a szünetig három találattal válaszolt.

 Fotó: MLSZ

“Az első két mérkőzés megviselte a társaságot, el is fogyott a keretünk az utolsó meccsre, csak két cserejátékost tudtunk bevetni a találkozón. Nem kezdtünk rosszul, de a gólunk után túlságosan megnyugodtunk, elhittük, hogy magabiztosan megnyerhetjük a mérkőzést, azonban egy nagyon jó szlovák csapat volt az ellenfelünk, amely kihasználta a fegyelmezetlenségeinket és a harmincadik percre eldöntötte a találkozót” – értékelt a magyar szövetség honlapján a szakvezető.

A magyarok előzőleg 1-1-et játszottak az írekkel és 1-0-ra alulmaradtak Ausztriával szemben. A magyar válogatott harmadik helyen végzett csoportjában, így a szerdai helyosztón a horvátokkal játszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik