Foci

Emberhátrányban is nyerni tudott az MTK

MTK (mtk, )
MTK (mtk, )

A kék-fehérek újabb szöget ütöttek a Honvéd koporsójába.

A kispestienél komoly jövés-menés zajlott a télen, de úgy tűnik, a változtatás egyelőre semmit sem ér, hiszen a piros-feketék a Nyíregyházától és most az MTK-tól is kikaptak.

 Fotó: MTI/Archív

Garami József csapata pedig nem játszott jól, a Honvédnél volt többet a labda, ám gól nem született. A második felvonásban Thiam buta szabálytalanság után már az 54. percben kiszállt a meccsből, ám a kiállítás pont a Honvédot zavarta meg: tíz perccel később Kanta szabadrúgása úgy jutott a hálóba, hogy senki sem ért hozzá (0-1).

Pár perc telt el, Csiki egy beadás után közelről vette be a kaput, így már kettő volt közte, ez az eredmény pedig maradt is a lefújásig.

Az MTK ezzel megerősítette második helyét a tabellán, a kispestiek pedig immár 12 bajnoki találkozó óta nyeretlenek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 19. forduló

Budapest Honvéd-MTK Budapest 0-2 (0-0)
Bozsik Stadion, 500 néző, v: Pintér

Gólszerzők: Kanta (64.), Csiki (68.)
Piros lap: Thiam (54.)
Sárga lap: Izazola (42.), Kosnic (43.), Botka (50.), Vidovic (66.), Vécsei (89.), illetve Pölöskei (20.), Thiam (26., 54.), Vadnai (60.)

Budapest Honvéd: Kemenes – Botka, Elez, Kosnic, Ikenne-King (Prosser, 57.) – Nagy G., Godoy, Hidi (Vécsei, 71.), Vidovic – Youla, Izazola (Punosevac, 65.)

MTK Budapest: Hegedüs – Nagy T., Baki, Vukmir, Vadnai – Thiam, Kanta, Pölöskei – Bese (Horváth Zs., a szünetben), Hrepka (Vass Á., 63.), Csiki (Torghelle, 78.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik