Foci

Ronaldo nyáron távozhat a Realtól

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo,)
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo,)

Egy spanyol lap szerint idén, de legkésőbb jövő nyáron megválik Cristiano Ronaldótól a Real Madrid. A külföldi portál nyomós éveket hozott fel, hogy miért is fog távozni a portugál klasszis.

Érdekes okfejtéssel állt elő a barcelonai székhelyű Sport nevű weboldal. A portál szerint a királyi gárda az elkövetkezendő két évben értékesíti majd Cristiano Ronaldót, hiszen később már nem kapnának érte megfelelő összeget.

Úgy vélik, hogyha idén nyáron nem távozik a portugál labdarúgó, úgy jövőre minden bizonnyal elhagyja Madridot. Új igazolás után sem kellene nézni a királyi gárdának, ugyanis Gareth Bale személyében már biztosítva van Ronaldo pótlása.

 Cristiano Ronaldo sem fiatal már, ennyi volt a madridi kaland számára?
Fotó: Europress Fotóügynökség 

Az Aranylabdás támadó szerződése 2018-ig szól jelenlegi klubjánál, ám a portál szerint ezt nem fogja kitölteni. A Sport három érvet is felvonultat, hogy miért fog távozni a játékos.

Egyrészt Cristiano Ronaldo idén 30 éves, így 33 évesen már kevesebb csapat fog érte jó pénzt fizetni. Nem beszélve arról, ha esetleg a teljesítménye is romlana. Másrészt a sérülések is egyre könnyebben találják meg Ronaldót. A madridiak elnöke, Florentino Perez szerint a portugál klasszis egyre több mérkőzést játszik fájdalmak közepette, ami az idő előrehaladtával csak egyre rosszabb lesz. És végül a játékosért most hatalmas pénzt kaszálhatna a klub, ám ahogy közeledünk a szerződése végéhez, illetve, ahogy öregszik, úgy értéke egyre jobban csökkenni fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik