Foci

Miriuta: Nem kaphatunk ki az Üllői úton

miriuta vasile (miriuta vasile)
miriuta vasile (miriuta vasile)

A Győri ETO trénerenem változtat a Videoton ellen a második félidőben parádésan játszó csapaton a soron következő Ferencváros elleni bajnokin.

Miriuta Vasile bízik abban, hogy együttese 10 év után újra nyerni tudnak az FTC ellen idegenben.

“Nagyon jó csapat a Ferencváros, akik győzelemmel kezdték a szezont, míg mi sajnos csak döntetlennel, de a Videoton elleni második félidőben nyújtott teljesítményünkre természetesen építeni lehet” – nyilatkozott a szakember az eto.hu-nak.

 Fotó: MTI

Úgy véli, el kell hinni az egész csapatnak, hogy legyőzhető a Fradi, csak pozitívan szabad hozzáállniuk a meccshez.

“Sokat várok a csapatjátéktól, de fontos az is, hogy az egyéniségek is érvényesüljenek, így a kulcsembereknek jól kell teljesíteni, csak ekkor tudunk a Ferencváros fölé nőni. De ennek az az alapja, hogy megbízható egységes csapatjátékra van szükség, amikor mindenki pontosan teszi a dolgát.”

Végezetül hozzátette, szeretnék a korábban látott agresszív játékukat nyújtani, szeretnének sok labdát szerezni és menni fognak előre, hisz nincs mitől félniük.

“Bízom abban, hogy többen elkísérik a csapatot majd Budapestre. Nagyon fontos számunkra, hogy megfeleljünk a közönség elvárásainak is, hiszen a Videoton elleni szurkolás sokat jelentett számunkra, éppen ezért nem kaphatunk ki az Üllői úton, és ha minden jól alakul, akkor az év első győzelmét éppen szombaton fogjuk aratni” – zárta szavait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik