labdarúgás (labdarúgás, )
Foci

Sörrel locsolták le a játékvezetőt a Magyar Kupa-meccsen

Pár percre félbeszakadt a Kisvárda-Szolnok találkozó a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében.

A másodosztályú Szolnok 3-1-re nyert a szintén másodosztályú Kisvárda otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első, szerdai mérkőzésén, így megnyugtató előnnyel várja a visszavágót.

A szoljon.hu cikkéből kiderül, hogy a játékvezető, Radványi Ádám a második játékrész kezdetén rövid időre leállította meccset, mert valaki a nézőtérről sörrel locsolta le őt és asszisztenseit.

Eredmény – Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Kisvárda (II. osztályú)-Szolnoki MÁV FC (II.) 1-3 (0-2)

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.