Foci

Videó: fejjel rohan a kispadnak az NB2-es focista

Molnár Csaba (molnár csaba, csákvár fc, )
Molnár Csaba (molnár csaba, csákvár fc, )

Molnár Csaba csákvári futballista elképesztő ütközést élt túl a hétvégi gyulai bajnokin.

Az NB2-es Csákvár szerda délutáni ferencvárosi vendégjátéka okán már górcső alá vettük a Groupama Aréna fél év után kidobott régi, illetve debütáló új gyepét. És találtunk egy másik szempontot is, amiért a meccs előtt érdemes foglalkozni a magyar futball egyik őszinte embere, Bognár György által vezetett Fejér megyei kiscsapattal.

A hétvégi Békéscsaba ellen vívott NB2-es bajnoki első félidejének hajrájában szélsőjükkel, Molnár Csabával történt valami, amit a vezetőedző sem hagyhatott szó nélkül. A meccs után Bognár lényegében elfogult bíráskodással vádolta a játékvezetőt, aki szerinte döntően befolyásolta a meccset. 

Van is ebben valami, mert Molnár – Juhász György, csabai balhátvéd közreműködésével – fejjel szaladt a kispad plexijének. A brutális csattanás után a védő kapott egy sárgát. A játékvezető tevékenységéről annyit, hogy még a békéscsabai újságíró is hatossal jutalmazta a teljesítményét.

Molnárt amúgy az eset után összedrótozták, és mivel kemény gyerek, a ma este hatkor kezdődő Magyar Kupa negyeddöntőn ott lesz a Groupama Arénában.

Magyar Kupa, negyeddöntő, első mérkőzések:

Kisvárda (II. osztályú)-Szolnoki MÁV FC (II.) 14.30
Gyirmót (II.)-Újpest FC 17.00
Videoton FC – PMFC-Matias 18.00
Ferencváros-Csákvár (II.) 18.00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik