Foci

Tőle rettegnek a magyar futballvezetők

Hegyi Iván (hegyi iván, )
Hegyi Iván (hegyi iván, )

A 61 éves Hegyi Ivánról, a Népszabadság sportújságírójáról kevesen tudják, hogy maga is tehetséges labdarúgó volt, így aztán belülről ismeri azt a sportágat, amely magyar változatáról többnyire vitriolba mártott pennával ír.

Hegyi Iván 1982-ben lett a Népszabadság munkatársa. 1986-tól kezdve minden labdarúgó-világbajnokságról a helyszínről tudósított, 1988 óta egyetlen Európa-bajnokságról sem hiányzott, és kezdetektől állandó résztvevője a Bajnokok Ligája fináléknak. 

A Vasas és a brazil futball szerelmese. Real Madrid-drukkernek is vallja magát, mégis sok Real-szurkoló haragját váltotta ki az utóbbi években a Barcelona állandó dicsérésével. A labdarúgás magyar változatáról jobbára őszintén beszél, ami egyeseknek állandó szidalmazásnak tűnhet.

Dárdai Pál kinevezése kapcsán tartott MLSZ-sajtótájékoztatón Dr. Csányi Sándor, a szövetség elnöke például így jellemezte: “Neheztelek azokra az újságírókra például, akik csak a negatív szemüvegen keresztül nézik a szövetség munkáját. Hegyi Ivánhoz képest a fekete varjú a megtestesült vidámság, néha jó lenne a tollából pozitív írást is olvasni.”

Na aki ezek után kíváncsi mit gondol a jeles újságíró a magyar labdarúgásról, annak elöljáróiról, az nézze meg este a Fix tévé “Sportpálya” című adását. Garantáltan szóba kerül a téma.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n:

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik