Foci

Két pontot Rómában hagyott a Juventus

Carlos Tévez (carlos tévez, )
Carlos Tévez (carlos tévez, )

A torinói együttes vezetett ugyan az AS Roma elleni meccsen, de a találkozót tíz emberrel befejező hazaiak 1-1-es döntetlenre mentették a mérkőzést.

A címvédő és listavezető Juventus kilencpontos előnyből várta az AS Roma elleni bajnoki rangadót. A vendégek inkább a bekkeléssel törődtek az első félidőben, így a labda többet volt a fővárosiaknál, ugyanakkor a Farkasok ezzel nem tudtak mit kezdeni. Az első 45 percről mindent elmond, hogy egyik kapusnak sem akadt védenivalója.


Carlos Tévez szerezte az első gólt
Fotó: Europress Fotóügynökség

A második játékrészben aztán nehéz helyzetbe került a Roma, Toroszidisz ugyanis második sárga lappal idő előtt mehetett zuhanyozni már a 62. percben, majd a szabálytalanságáért megítélt szabadrúgást Tévez lőtte védhetetlenül a hazai kapuba.

Kissé ráült az eredményre a Juve, aminek meg is lett az eredménye, a mindent egy lapra feltevő rómaiak a 78. percben egyenlítettek, Keita volt eredményes. Sőt, a házigazda a folytatásban is veszélyesen játszott, azonban elmaradt a nagy fordulat, 1-1 lett a végeredmény, továbbra is kilenc pont a különbség a felek között.

Eredmény – Serie A, 25. forduló

AS Roma – Juventus 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Keita (78.) illetve Tévez (64.)
Piros lap: Toroszidisz (62.)

Videó – Tévez szerzett vezetést a Juventusnak:

Videó – Keita állította be az 1-1-es végeredményt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik