Foci

Ancelotti: Sajnálom, ha a szurkolók nem értik

carlo ancelotti (carlo ancelotti)
carlo ancelotti (carlo ancelotti)

A Real Madrid mesterét, Carlo Ancelottit sokan támadták azután, hogy lecserélte Iscót a Villareal elleni bajnokin. Az olasz mester úgy védekezett, hogy mivel ő volt a pálya szélén, így neki kellett döntést hoznia.

A hétvégén némi meglepetésre a Real Madrid együttese nem bírta hazai pályán megverni a Villareal gárdáját a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A döntetlen után a legtöbben Isco lecserélést kérték számon a csapat trénerétől, Carlo Ancelottitól.

Két része volt a vasárnapi találkozónak” – idézi a Marca Ancelotti szavait. “Az első, ahol lassúak voltunk és nem volt meg a kellő ritmusa a játékunknak. Nem tudtunk helyzeteket kidolgozni. Ezt követően jött a második félidő, ahol már jobban pörögtünk. Megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Bár sokan úgy vélik, hogy a madridi gárdán a fáradtság jelei mutatkoztak, az olasz menedzser cáfolta ezt. Ancelotti szerint, ha csapata kimerült lett volna, akkor a második félidőben mutatta volna rosszabbik arcát, nem pedig az elsőben.

A legtöbb szurkolónál az verte ki a biztosítékot, amikor a 78. percben 1-1-es állásnál a tréner lecserélte Iscót és Asier Illarramendit küldte a pályára.

Az edző van a pálya szélén, hogy döntsön a cserékről, mivel úgy véli, hogy az segíteni fog a csapatának. Ha a szurkolók ezt nem értik, akkor sajnálom őket. Azért cseréltem, mert úgy éreztem, hogy Illarramendivel stabilabb lesz a csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik