Foci

A ráadásban mentett pontot a Győr a Videoton ellen

Nikolics Nemanja (nikolics nemanja, )
Nikolics Nemanja (nikolics nemanja, )

2-2-es döntetlen született az OTP Bank Liga 18. fordulójának rangadóján.

Az éllovas Videoton vasárnap délután a szezonban eddig igencsak gyengén szereplő Győr vendégeként lépett pályára az ETO Parkban.

Az első fél órában pontatlanul futballoztak a felek, még sem maradt gól nélkül a publikum az első felvonásban. Fejes beadására Nikolics érkezett jó ütemben és a hálóba stukkolt.

 Fotó: MTI

Néhány perccel később egy szabadrúgást követően Juhász fejjel duplázta meg csapata előnyét, az ETO pedig még a szünet előtt szépíteni tudott Koltai tizenegyesével.

A szünet után a Videoton kontrákra rendezkedett be, s bár sokáig őrizte előnyét a fehérvári gárda, a hosszabbításban Priskin kapott labdát üresen a 16-os vonalán, a támadó pedig egy átvétel után a kapuba gurított.

A listavezető sajnálhatja, hogy két pontot Győrben hagyott, míg Miriuta tanítványai boldogok lehetnek, hogy az utolsó pillanatokban döntetlenre mentették a mérkőzést.

Eredmény – OTP Bank Liga, 18. forduló:

Győri ETO FC-Videoton FC 2-2 (1-2)
Győr, 4000 néző, v.: Farkas

gólszerzők: Koltai (45., 11-esből), Priskin (91.), illetve Nikolics (31.), Juhász (39.)

sárga lap: Windecker (19.), Priskin (56.), illetve Oliveira (25.), Sakla (29.), Simon Á. (45.), Nikolics (49.), Fejes (79.), Szolnoki (89.)

Győri ETO FC: Kamenár – Brdarovski, Lipták, Lang, Dinjar (Ibanez, 40.) – Pátkai (Kvilitaia, 62.), Windecker, Bucsa, Koltai – Priskin, Stevanovic (Priso, 43.)

Videoton FC: Calatayud – Szolnoki, Juhász R. (Brachi, 62.), Sakla, Fejes – Oliveira, Trebotic, Kovács I. (Alvarez, 67.), Simon Á., Gyurcsó (Mareval, 84.) – Nikolics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik