Foci

C. Ronaldo, Balotelli, Eto’o – balhés cserék

kispad verekedés (delio rossi, adem ljajic, )
kispad verekedés (delio rossi, adem ljajic, )

A játékosok többsége nem boldog, ha lecseréli őt edzője, de akad néhány indokolatlan kirohanás is. Vajon ki emlékszik Cristiano Ronaldo vagy éppen Luis Aragonés reakcióira?

Nem egy sztárfocistával esett már meg az, ami Dani Alves-szel kedden. Nevezetesen, hogy lecserélése után elpattant valami a játékosban és valamilyen módon megpróbálta levezetni a feszültségét. Akadt olyan játékos is, aki saját edzőjének szólt be, arra talán nem számított, hogy mesetere utána rátámad.

Samuel Eto’o
(0:30-tól) 

Luis Aragonés még 2000-ben cserélte le Samuel Eto’o-t, amire a kameruni támadó bedurcázott. A spanyol trénernek sem kellett több és megragadta a játékos mezét és rángatni kezdte. Később a csatár annyit mondott az esetről, hogy ez csupán egy apai fegyelmezési módszer volt a gyermeke felé.

Cristiano Ronaldo

Az utolsó Manchesterben eltöltött szezonjában Cristiano Ronaldo is kiborult. A Manchester City elleni derbin kapta le őt a pályáról Sir Alex Ferguson, amit a portugál klasszis nem könnyen emésztett meg.

Mario Balotelli 

Természetesen nem hiányozhat erről a listáról a Liverpool támadója, Mario Balotelli. 2011-ben még Manchester City játékosként felkészülési találkozón lépett pályára a Los Angeles Galaxy ellen. Miután egy abszolút gólhelyzetet nevetségesen fejezett be, Roberto Mancini lekapta őt a pályáról. Ezek után még az olasz csatárnak állt följebb.

Adem Ljajic

Bár ritka az ilyen eset, de van, hogy komoly tettlegességig fajul egy csere. 2012-ben a Fiorentina akkori trénere, Delio Rossi úgy döntött, hogy lecseréli játékosát, Adem Ljajicot. A szerb futballista ezt követően azt mondta oda az edzőjének, hogy nagyobb retardált, mint a fia. A mesternek több sem kellett és nekiesett a futballistának.

Wes Foderingham

A Swindom Town menedzsere, Paulo Di Canio a 2012/2013-as szezonban lecserélte kapusát, Wes Foderinghamet. Mindezt a találkozó 21. percében. A mester azután hozta meg ezt a döntést, hogy csapata 2-0-s hátrányba került az első tízperc után. A meccset végül 4-1-re elveszítette a Swindon, de nem a végeredményről marad emlékezetes a találkozó.

Angel Di María

Érdekes módját választotta a füttyszó megválaszolására a Real Madrid egykori játékosa, Angel Di María. Az argentin sztár férfiasságát markolta meg, miközben jött le a pályáról. A játékos vélhetően ezzel próbálta jelezni, hogy mennyire érdekli őt a drukkerek véleménye.

Dani Alves 

A legújabb gyöngyszem a listán a keddi Dani Alves-féle “megmozdulás”. A brazil játékos egy jókorát rúgott bele az előtte heverő vizespalackba, aminek tartalmából jó néhány ember kapott. Pedig csapata 2-1-re legyőzte a Manchester City-t…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik