Foci

Bizonytalan a Barca védőjének sorsa

Luis Enrique hisz Dani Alves-ben, ugyanakkor a labdarúgó nyáron lejáró szerződését még mindig nem hosszabbították meg.

Luis Enrique elmondta, hogy örül, mivel hosszútávra magukhoz tudták láncolni a csapat középpályását, Sergio Busquetset. Dani Alves jövőjével kapcsolatban azonban csak a szezon végén leszünk okosabbak.

A brazil védő szerződése a bajnokság végén lejár és a játékos ügynöke szerint a klub nem feszíti meg magát azért, hogy hosszabbítsanak vele.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Alvesszel kapcsolatban mindenki láthatja, hogy bízom benne, hiszen a kezdőcsapatba jelöltem a legutóbb is. A döntés a klubnál dolgozó szakembereké, amit valószínűleg csak a szezon végén hoznak meg – idézi Enriquét a Goal. – Dani Alves az egyik legnagyszerűbb figura az öltözőben, igazi győztes alkat. Ismerem a játékos profi oldalát és most már az emberit is. Ő a példa arra, hogy milyennek kell lennie egy futballistának.”

A Barcelona mestere utána kitért a hétvégi Granada elleni találkozóra is. A katalánoknak muszáj kijavítaniuk az elmúlt heti kínos vereséget.

A Granadának minden pontra szüksége lesz, így nem feltartott kézzel lépnek majd pályára a játékosai. Többek között van egy Luis Suarezünk, aki remek teljesítményt nyújt a szezon során és itt nem csak a City-nek lőtt két góljára gondolok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik