Foci

MTK-győzelemmel indult a tavasz az NB I-ben

MTK, Paks (mtk, paks, )
MTK, Paks (mtk, paks, )

Az MTK 3-1-re legyőzte a Paksot az OTP bank Liga 18. fordulójában.

Hivatalosan a pénteki, MTK-Paks találkozóval tért vissza a téli szünetből a labdarúgó OTP Bank Liga, a 18. forduló nyitómeccsét a Bozsik Stadionban rendezték.

A találkozó elején a tolnaiak tűntek jóval aktívabbnak, volt is egy nagy lehetőségük, a vezetést mégis a fővárosi együttes szerezte meg, Bese a 37. percben volt eredményes (1-0). Mégsem vonulhatott előnnyel a szünetre az MTK, Vadnai buktatta ugyanis Kulcsárt a tizenhatoson belül, Báló pedig higgadtan értékesítette a büntetőt (1-1).


Bese és Könyves csatája a labdáért
Fotó: MTI 

A csapatok nem szántották fel a pályát a térfélcserét követően, így talán nem olyan meglepő, hogy az újabb találat egy pontrúgásból született, Pölöskei távoli szabadrúgását nézte el Molnár kapus és a saját kapujába ütötte a labdát (2-1). A Paks ment előre becsülettel az egyenlítésért, de a 88. percben bealudt a vendégvédelem, ezt pedig a csereként beállt Horváth használta ki, aki beállította a végeredményt (3-1).

Eredmény – OTP Bank Liga, 18.forduló

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Andó-Szabó

MTK Budapest – Paks 3-1 (1-1)

MTK: Groppioni – Nagy T., Baki, Vukmir, Vadnai – Thian, Kanta (Vass, 92.), Pölöskei – Bese, Hrepka (Horváth Zs., 61.), Csiki (Torghelle, 76.)

Paks: Molnár – Kulcsár, Gévay, Rodenbücher, Báló – Könyves (Hahn, 80.), Kecskés, Bertus, Tamási (Balázs, 70.), Bartha – Haraszti (Simon 69.)

Gólszerzők: Bese (37.), Pölöskei (60.), Horváth Zs. (88.), illetve Báló (45., 11-esből)

Sárga lap: Vukmir (31.), Vadnai (34.), Baki (55.), Horváth Zs. (66.), illetve Báló (64.), Kecskés (72.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik