Foci

Leverkusenben került hátrányba a Madrid

Bayer Leverkusen, Atlético Madrid (bayer leverkusen, atlético madrid, )
Bayer Leverkusen, Atlético Madrid (bayer leverkusen, atlético madrid, )

Calhanoglu bombagólja jelentette a különbséget: 1-0-ra kikapott német riválisától a meccset tíz emberrel befejező Atlético.

A tavalyi nagydöntős Atlético Madrid a Bayer Leverkusen otthonába látogatott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján. Az első félidőben a hazaiak játszottak veszélyesebben, egy kapufát is lőttek, azonban Leno kapusnak is be kellett mutatnia egy bravúrt a szünet előtt, amikor Tiago akrobatikus mozdulattal lőtt kapura.

Az első játékrészben két vendégjátékos is megsérült, így Diego Simeonénak két cserelehetőséget is fel kellett használnia.


Tiago piros lapig, Clhanoglu gólig jutott
Fotó: Europress Fotóügynökség

A második félidőnek támadóbb felfogásban vágtak neki a Matracosok, de gólt a hazai Leverkusen szerzett, Calhanoglu az 57. percben lőtt a léc alá. Az utolsó negyedóra felé közelítettek a csapatok, amikor a csereként beállt Fernando Torres a kapuba fejelt egy szögletet követően, de a labda előtte kikanyarodott a pályáról, a játékvezető így nem adta meg a gólt. Nem sokkal később ráadásul emberhátrányba került az Atlético, Tiago kapta meg a második sárga lapját.

A meccs végéig még akadt pár lehetősége a Bayer Leverkusennek, de az eredmény nem változott, 1-0-ról folytatják majd a csapatok a Vicente Calderón stadionban.

Eredmény – Bajnokok Ligáka, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid 1-0 (0-0)
Gólszerző: Calhanoglu (57.)
Piros lap: Tiago (77.)

Videó – Calhanoglu gólja:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik