Foci

Minden idők legbizarrabb futballincidense

Kutyaharapás (kutyaharapás, )
Kutyaharapás (kutyaharapás, )

Olyat még nem sűrűn látott a közönség, mint aMinas Gerais állam regionális bajnokság vasárnapi Democratica-Tupi mérkőzésén. De máshol sem.

A szokatlan incidens a meccs második félidejében történt amikor a Democratica csatára João Paulo a labdát kergetve a lendülettől túlfutott az oldalvonalon, éppen az ott álldogáló rendőr és annak kutyája irányába.

 A kutya nyilván támadónak vélte a feléje futó játékost és csak a gazdáját védte
Fotó: youtube.com 

Az amúgy pórázon lévő idomított rendőrblöki nekiugrott a futballistának. A tiszt nem tudta elég gyorsan lereagálni a szitut, ezért elkerülhetetlen volt a támadást és a német juhász a bal karján megharapta Joãót. 

A játékos karját bekötözték, visszatért a pályára, de a meccs után biztos, ami biztos kórházba vitték és megkapta az ilyenkor szokásos a veszettség elleni oltást és tetanuszt – számolt be a theguardian.com.

Úgy látszik Brazíliában vigyázni kell a rendőrkutyákkal, mert nem először fordul elő, hogy a “vadak” beleszólnak a meccs menetébe. 2011-ben egy alacsonyabb osztályú bajnokin például a labdát támadta meg a jószág…

De nemrég Oregon államban egy softball mérkőzésen okozott ijedelmet egy blöki, aki szintén részese akart lenni a játéknak, itt szerencsére csak az elkapó kesztyű bánta az esetet.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik