Foci

“Tarthatatlan Dárdai kettős állása”

dárdai pál (dárdai pál, )
dárdai pál (dárdai pál, )

A német Sport1 szakértője, Stefan Schnoor úgy véli, hogy a magyar válogatott és a Hertha irányítása túl sok egyszerre, így Dárdainak le kellene mondania a szövetségi kapitányi posztról.

A hétvégén a Hertha együttese 2-1-re kapott ki a Wolfsburg csapatától, így továbbra is a kiesőzónában tengődik. A német sajtó helyén kezeli a hétvégi vereséget, ám Stefan Schnoor szerint a magyar válogatott a fő ludas a rossz szereplésben.

A német Sport1 szakértője több mint 100 találkozón lépett pályára a Hamburgban és a Wolfsburgban is. Schnoor szerint, ha a Hertha kiesik, azért a magyar válogatott mellett a berliniek sportigazgatója, Michael Preetz lesz a felelős.


Fotó: Europress Fotóügynökség 

Elfogadhatatlan ez a felállás. A Hertha jelenlegi helyzetében tarthatatlan Dárdai kettős állása. Nem kérdés, a klubcsapatnak kell az első helyen állnia, hiszen a Hertha a munkaadója. Michael Preetznek ideje lenne lépni valamit, hogy Dárdai végre csak a berliniekre koncentrálhasson. Amennyiben a szezon nem zárulna jól a berliniek számára, úgy a sportigazgatót is elő kell majd venni” – mondta a német Sport1-nek az egykori labdarúgó.

Dárdai Pál együttese mindenesetre már gőzerővel készül a hétvégi Augsburg elleni rangadóra, ám a berliniek kapusa, Thomas Kraft sérülése miatt lehet, hogy kénytelen lesz kihagyni a találkozót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik