martin atkinson (martin atkinson)
Foci

Elmeszelték a kritikán alul teljesítő játékvezetőket

Martin Atkinson és Kevin Friend személyében két olyan játékvezető is kimarad az angol labdarúgó Premier League következő fordulójából, akik a hétvégén nagy port kavaró ítéleteket hoztak.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Előbbi a listavezető Chelsea és a Burnley összecsapásán állította ki a hazai csapatból Nemanja Maticot, mert a szerb játékos megütötte ellenfelét, ugyanakkor a reakciót kiválót szabálytalanságot, Ashley Barnes brutális belépőjét büntetlenül hagyta. A találkozón végül 1-1-es döntetlent született, a Burnley az emberelőnyt kihasználva egyenlített.

Friend vasárnap este a Southampton-Liverpool összecsapáson nyújtott “emlékezetes” teljesítményt, ugyanis számos 16-oson belüli szabálytalanságnál maradt néma a sípja.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.