Foci

Illovszky Team alakul a Vasas-stadionért

Markovits László (markovits lászló, )
Markovits László (markovits lászló, )

Markovits László klubelnök kezdeményezésére a legendás edző születésnapján, február 21-én feláll az a projektcsapat, amelynek feladata az új Vasas-stadion sikeres megépítésének elősegítése. 

A vasassc.hu Markovits László klubedzővel közölt interjút, amelyben az egykori kiváló teniszező bejelentette, miután a Kormány bevette az Illovszky Stadiont is a rekonstrukciós programba, a tavalyi év folyamán a Vasas ügyvezetése szakértők bevonásával elkészítette az előzetes terveket. Ez alapján benyújtottak egy koncepciót, amelyet a Nemzeti Sportközponton belül működő munkacsoport el is fogadott. A következő lépés, hogy a koncepcióból végleges építési engedély szülessen, ezért jött létre az Illovszky Team névre keresztelt projektcsapat.

 Markovits László
Forrás: vasassc.hu 

“Az biztos, hogy az Illovszky-stadion újjáépítése az elmúlt évtizedek legjelentősebb klubon belüli fejlesztése lesz. Mivel a stadion az egész Vasasnak épül, fontosnak tartottam, hogy a családon belül minden érintett részt vegyen a végső tervezési folyamatban. Ennek szellemében kértem fel a tagokat, kezdve Illovszky Ritával, Rudi bácsi lányával” – fogalmazott a klubelnök..

Az Illovszky Teambe meghívást kap a klub tiszteletbeli elnöke Raduly József, a felnőtt csapat legfőbb támogatója, Jámbor János, valamint dr. Genzwein Ferenc, a Vasas Örökös Tagja, a Testnevelési Egyetem kancellárja is.  A további tagokat az anyaegyesület ügyvezetése és elnöksége delegálja, illetve egy-egy, a Vasas családhoz tartozó szakértő is csatlakozik majd a munkához.

A kormányhatározattól számítva további 8-10 hónap mire ténylegesen elkezdődhet az építkezés, ennyi időt vesz igénybe a szükséges engedélyek beszerzése és a közbeszerzés lebonyolítása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik