Foci

Minden nő ilyen lánykérésről álmodik!

Estadio Mastella (estadio mastella, lánykérés, )
Estadio Mastella (estadio mastella, lánykérés, )

Jesús García szenvedélyes Valencia-szurkoló. Bérletes. Vasárnap a barátnőjét is kivitte a Mastella stadionba. Ami a szünetben történt, azt a lány sosem fogja elfelejteni.

Jesús García és barátnője, Esther csendesen ücsörgött a nézőtéren. A szünetben látszólag ők voltak a cirka 40 ezer néző közül a 39998. és a 39999.-ek. Aztán odasétált hozzájuk egy rendező hölgy, mondván kisorsolták őket, és fáradjanak le a játéktérre, hogy átvegyék az ajándékot.

Jesús és Esther lesétált az Estadio Mastella számukra szent, zöld gyepére, ahol a klub kabalaállata átadta a nyereményt, egy feliratozott Valencia-mezt, aminek a hátán a Jesús felirat helyett ez állt: gyere hozzám feleségül!

A srác letérdelt és előhúzott egy gyűrűt is a nyomaték kedvéért, majd szóban is feltette a kérdést: Esther, akarsz a feleségem lenni? Persze mindez ment a kivetítőn is a 40 ezer néző legnagyobb örömére. Szem nem maradt szárazon!

A leánykérés után a hazai csapat is megtáltosodott és Negredo második félidőben, büntetőből szerzett találatával a három pontot is otthon tartották (1-0). Összességében nem volt ez rossz nap a jó Jesús számára. Hát még a barátnőjének, azaz immár a menyasszonyának!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik