Foci

Bundesliga-csapat viheti Bogdánt

Bogdán Ádám (bogdán ádám, )
Bogdán Ádám (bogdán ádám, )

Egyre valószínűbb, hogy Bogdán Ádám klubot vált a nyáron. A legfrissebb hírek szerint a német élvonalban szereplő VfB Stuttgart szívesen látná soraiban a magyar portást.

Sosem jön jókor egy sérülés, különösképp akkor nem, amikor a játékos egy hosszabb kihagyás után tér vissza a pályára. Sajnos ez történt Bogdán Ádámmal, aki miután visszatért sérüléséből bravúrt-bravúrra halmozott, majd ismét a maródiak listájára került.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A magyar kapus fantasztikusan védett a Liverpool elleni FA-kupa találkozón, majd a Wigan elleni bajnokin sem kapott gólt. A csodás visszatérés után, a lehető legrosszabbkor jött az újabb sérülés, hiszen többek között a Liverpool is vitte volna a portást.

Az nso információ szerint azonban sérülés ide vagy oda, a Bundesligában szereplő Stuttgart nyáron elvinné a magyar válogatott játékost.

Bogdán elmondta, hogy elsősorban az angol első osztályban gondolkodik, amennyiben onnan nem kapna ajánlatot, akkor valamelyik topbajnokság első osztálya lehet számára a megfelelő célállomás.

A Stuttgart jelenleg sereghajtó a Bundesligában és amennyiben nem sikerül kiharcolniuk a bennmaradást, úgy a magyar kapus számára sem lesz vonzó célállomás a VfB.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik