Foci

Új testület segíti Luis Enrique munkáját

Luis Enrique (luis enrique, )
Luis Enrique (luis enrique, )

A Barcelonánál egy úgynevezett technikai bizottságot hoztak létre, amelyre a korábbi sportigazgató menesztése után lett szükség.

Az előzetese tervek szerint a testület szorosan együtt fog működni a Barcelona trénerével, Luis Enriquével. Az újonnan alakuló bizottság egyik tagja Ariedo Braida, aki 1986 és 2013 között az olasz AC Milan csapatának volt a sportigazgatója.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Braida mellett Carles Rexach, a Barcelona korábbi játékosa és edzője, valamint Jordi Mestre alelnök és Javier Bordas klubigazgató is helyet kapott a bizottságban – írja az MTI.

Az új testület azután jött létre, miután a Barcelona megvált sportigazgatójától,Andoni Zubizarretától. A korábbi kapusnak egyrészt azért kellett távoznia a katalánoktól, mivel a nemzetközi szövetség (FIFA) az utánpótláskorú labdarúgók szerződtetésével kapcsolatos szabálytalanságok miatt egy évre kizárta az átigazolásokból a csapatot. Másrészt a tavalyi idényben nem sikerült kellőképpen megerősíteni a csapat védelmét, aminek következtében a Barcelona trófea nélkül maradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik