Foci

Visszalőtt az elküldött Csábi

Csábi József (csábi józsef, )
Csábi József (csábi józsef, )

A Budapest Honvéd éléről menesztett szakember szerint a klub nemzetközi igazgatója labdát utoljára „a járókában látott”.

Nem lehet azt mondani, hogy eseménytelenül telnének a napok Kispesten. Az őszi szezonban gyengélkedő Budapest Honvéd a napokban újabb edzőcserét hajtott végre és kisebb meglepetésre visszatért az olasz Marco Rossi a kispadra, míg Csábi Józsefnek Nyíregyháza után a fővárosban is megköszönték a közös munkát.

A szakítás nem sikerült szépre: Csábi a klub játékospolitikáját kritizálta, Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója pedig rossz edzőnek nevezte őt. George F. Hemingway tulajdonos a hétfői sajtótájékoztatón nem formált véleményt az ügyben.


Fotó: honvedfc.hu

Csábi József aztán kedden, a Digi Sport Reggeli start c. műsorában odabökött egyet Cordellának:

„Ha groteszk szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy labdát utoljára a járókában láthatott. Nincsen meg a szakmai képzettsége ahhoz, hogy megállapítsa, ki a rossz és ki a jó edző. Talán egy sikeres igazolása volt Lanzafame személyében, de köztudott, hogy ő miért tudott idejönni” – mondta. (A teljes beszélgetés ide kattintva érhető el.)

A Honvéd egyébként kilenc külföldi játékossal erősített a tavaszi hajrára – a többi közt ezzel sem értett egyet Csábi József.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik