Foci

Bajner-gól és parti is volt Londonban

bajner bálint (bajner bálint)
bajner bálint (bajner bálint)

Az angol harmadosztály hétfő esti összecsapásán a Notts County Bajner Bálint találatával zsebelte be a három pontot.

Azt tudjuk, hogy Bajner Bálint érkezésével a Notts County is rájött, a magyar trollhadsereggel kifizetődő jóban lenni, ezért még azt is meglépték, hogy gyakran magyar üzeneteket posztoltak a klub Facebook-oldalán.

Bajner Bálint átigazolása után több drukker is úgy gondolta, a helyszínen kellene a támadónak szurkolni, ezért szervezett út során több mint százan voltak ott kedd este London külvárosában, a Leyton Orient elleni összecsapáspn.

 Fotó: Facebook

A magyar csatár a kezdőben kapott helyett és gyorsan meg is hálálta a bizalmat, hiszen a 20. percben vezetést szerzett a vendégeknek, majd a magyar táborhoz rohant, hogy közösen ünnepelhessenek.

A Notts végül megőrizte ezt az egygólos előnyt, bár a lefújáskor Bajner már nem volt a pályán, hiszen a 78. percben lecserélték. Tegyük hozzá, a magyar szurkolók a már ikonikussá vált 44. percben is hangos tapssal köszöntötték Bajnert.

A Notts County tehát 1-0-ra nyert, Bajner Bálint góljával. Ha az angolok eddig nem vették komolyan, akkor érdemes észbe vésniük, Bajner nélkül nincs parti.

Eredmény – League One, 30. forduló

Leyton Orient – Notts County 0-1 (0-1)
Gólszerző: Bajner (20.) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik