Foci

Sólyom Sándor otthagyja a Kaposvári Rákóczit

Az NB II-ben szereplő labdarúgóklub többségi tulajdonosa lemondott a posztjáról. Mint a rakoczifc.hu-n megjelent közleményében írta, személye miatt jogtalanul támadták a klubot.

„Tisztelt Kaposváriak!

Először is ezúton is szeretném megköszönni önöknek, hogy a Kaposvári Rákóczi honlapján meghirdetett szavazáson támogattak engem, mint a klub új tulajdonosát.

Az elmúlt hetekben a Puebla Tanácsadó Kft. munkatársai, különösen Papp Anita igen sokat dolgozott azért, hogy rendezni tudjuk a kaposvári labdarúgás hátterét, elkezdjük felszámolni a jelentős mértékű adósságot, s megegyezzünk a cég hitelezőivel. Megkezdtük az adósságok rendezését és olyan megállapodásokat kötöttünk, amelyek biztosítják a Rákóczi stabil jövőjét.

Természetesen nem mehetek el szó nélkül azok mellett a támadások mellett sem, amelyek engem, s személyemen keresztül a klubot is érték. A kaposvári szerepvállalásommal az volt a célom, hogy segítsem a klubot, ugyanakkor azt látnom kell, hogy miattam többen, sokszor igaztalanul, támadták a klubot. Emiatt úgy döntöttem, hogy a Puebla Tanácsadó Kft. tulajdonrészéről a mai napon lemondok.

Sok sikert kívánok a Rákóczi FC-ek és bízom benne, hogy hamarosan ismét az őt megillető helyén szerepel majd, vagyis ismét NB I-es csapat lesz. Ebben a törekvéseiben a jövőben tulajdonosként nem, de támogatóként segítem majd.

Sólyom Sándor

Puebla Tanácsadó Kft.” – olvasható a rakoczifc.hu-n megjelent közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik