Foci

Messi jól kijönne Mourinhóval

Angel di Maria (angel di maria, )
Angel di Maria (angel di maria, )

Angel Di Maria szerint Lionel Messinek nem okozna különösebb gondot José Mourinho csapatában játszania, sőt. A manchesteri labdarúgó szíve szerint két Aranylabdát osztana ki, mivel Cristiano Ronaldo és Messi túlságosan kilóg a mezőnyből.

A Manchester United szélsője úgy véli, hogy nem lehet összehasonlítani Cristiano Ronaldót és Lionel Messit. Di Maria elmondása szerint két teljesen különböző játékosról van szó.

Messire jellemző, hogy minden meccsen 2-3 emberen cselezi át magát, majd úgy szerez gólt. Kiválóan tudja tartani a labdát szűk helyeken. Ronaldo sokkal fizikálisabb és nem állnak távol tőle a messziről szerzett találatok. Két teljesen különböző emberről beszélünk” – nyilatkozta a FIFA hivatalos honlapjának di Maria.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Ha én lennék a FIFA, akkor két Aranylabdát osztanék ki. Az egyiket Ronaldo vagy Messi kapná, a másikért pedig a többi labdarúgó küzdene meg.”

A szélső arról is beszélt, hogy Messi boldog lenne, ha José Mourinho keze alatt dolgozhatna, ám szerinte nem fogja elhagyni a katalánokat.

Nem hinném, hogy Messinek akármilyen problémát jelentene, ha Mourinhóval kellene dolgoznia. Ugyanakkor, szerintem nem fog távozni Barcelonából. Nagyon nehéz elhagyni egy olyan klubot, ami mindent megadott neked, gyakorlatilag azt a helyet, ahol felnőttél” – mondta di Maria.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik