Foci

Dárdai: Szó sincs arról, hogy varázsló lennék

dárdai pál (dárdai pál)
dárdai pál (dárdai pál)

A Hertha BSC magyar vezetőedzője szerint szerencse is kellett hozzá, hogy győzelemmel mutatkozzon be a klub kispadján.

Mint arról korábban beszámoltunk, a berlini együttes Dárdai Pál irányításával 2-0-s győzelmet aratott a Mainz vendégeként szombaton, a Bundesliga 20. fordulójában.

A magyar szakember a Nemzeti Sportnak elárulta, rettentő kevés volt az idő, így sokat kellett mérkőzés közben korrigálni, bekiabálni, ki hova menjen, mit csináljon.

“A csatár legyen kedves ott elkezdeni a letámadást, ahol megbeszéltük, ne ott, ahol éppen eszébe jut – ilyesmik miatt muszáj volt beszólni időnként. Másfelől két, együtt töltött nap után mindenképpen szerencsére volt szükség, hogy idegenben győzzünk, ezt meg nem lehet befolyásolni, és idegesített” – nyilatkozta Dárdai.

 Fotó: Europress fotóügynökség

A magyar válogatott szövetségi kapitánya arra a kérdésre, mivel rázta fel a csapatot úgy válaszolt, mindent azért nem szeretne elmondani.

“Voltam Bajnokok Ligája-meccsre készülő Hertha játékosa, a dobogóért vagy éppen a kiesés ellen küzdő csapat játékosa, tudom, mit él át, mit érez a játékos nyomás alatt, de szó sincs arról, hogy varázsló lennék. Dehogyis! Nem kamuzok: ez is csapatmunka, itt is ragyogó munkatársaim vannak, mint otthon, a válogatottnál, akikre nyugodtan rábízhatom magam és a csapatom is. Tudja, azokat az embereket szeretem, akik maguktól dolgoznak, nem kell állandóan a feneküket rugdosni, hogy megmozduljanak” – fűzte hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik