Foci

Hét pontosra duzzadt a Chelsea előnye az élen

Branislav Ivanovic (branislav ivanovic, )
Branislav Ivanovic (branislav ivanovic, )

Míg a Kékek 2-1-re győztek az Aston Villa vendégeként, úgy a Manchester City hazai pályán döntetlent játszott a Hull City-vel a Premier League 24. fordulójában.

A múlt heti szuperrangadón nem született döntés a Chelsea és a City között, így továbbra is nyílt maradt a kérdés a bajnoki cím sorsáról.

José Mourinho fiai ezúttal Birminghamben vendégszerepeltek, ahol hamar meg is szerezték a vezetést Hazard találatával.

A szünet után az időtlen idők óta gólképtelen Aston Villa Okore góljával egyenlített, pontot azonban mégsem sikerült szerezniük, Ivanovic ugyanis a második félidő derekán a hazai kapuba bombázott, amire nem volt válasza Paul Lambert tanítványainak.

Fotó: Europress fotóügynökség

A szintén 16 órakor kezdődő Manchester City-Hull City összecsapáson meglepetés született, ami akár a bajnoki címbe is kerülhet Frank Lampardéknak.

A meccs első gólja az első felvonásban született: Meyler pofozta a hálóba a kipattanót, s nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ez a mozdulat három pontot ér majd a Tigriseknek.

A második játékrész hosszabbításában ugyan Milner egyenlíteni tudott, a fordításra már nem futotta a manchesterieknek és egy ponttal kell beérniük.

Az 56 pontos Chelsea így már hét egységgel előzi meg az üldöző City-t a tabella első helyén.

Eredmények – Premier League, 24. forduló:

Aston Villa-Chelsea 1-2 (0-1)
Manchester City-Hull City 1-1 (0-1)
Leicester-Crystal Palace 0-1 (0-0)
Swansea-Sunderland 1-1 (0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik