Foci

Az Atlético ízekre szedte a Real Madridot

atlético madrid (atletico madrid, )
atlético madrid (atletico madrid, )

A madridi városi derbin a Blancóknak egy percig sem volt esélyük a győzelemre.

Azt sejteni lehetett, hogy a Real Madridnak nem lesz könnyű dolga a Vicente Calderonban, ugyanis Carlo Ancelottinak több alapemberét is nélkülöznie kellett: sérülés miatt nem léphetett pályára James Rodriguez, Sergio Ramos, Pepe, míg sárga lapok miatt Marcelo sem futhatott ki a pályára, ugyanakkor ott volt Cristiano Ronaldo, akinek lejárt az eltiltása.

A kissé felforgatott, de így is bivalyerős királyiak ennek ellenére szenvedve kaptak ki 4-0-ra úgy, hogy esélyük sem volt a pontszerzésre.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A kezdés után gyorsan vezetést szereztek a hazaiak, köszönhetően Casillas rossz mozdulatának, majd a megsérült Koke helyére beálló Niguez ollózva talált a hálóba.

A szünet után Griezmann növelte a Matracosok előnyét, végül a 89. percben Torres jóvoltából Mandzukic állította be a 4-0-s végeredményt.

A Real Madrid fásultan, ötlettelenül focizott, nem véletlen, hogy összesen négy helyzetük volt, és mindössze csak egyetlen lövés találta el Moya kapuját. Győzelmével az Atlético négy pontra megközelítette riválisát.

Eredmények – Primera División, 22. forduló

Atlético Madrid-Real Madrid 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Tiago (14.), Niguez (18.), Griezmann (67.), Mandzukic (89.)

Villarreal-Granada 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Musacchio (30.), Moreno (92.)

Levante-Málaga 4-1 (2-1)
Gólszerzők: Barral (26., 37.-büntetőből, 62.-büntetőből), Uche (75.) illetve Juanmi (24.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik