Foci

Újabb fontos játékos dőlt ki a Realból

Sergio Ramos (sergio ramos,)
Sergio Ramos (sergio ramos,)

Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, hiszen sorra sérülnek meg a labdarúgócsapat játékosai. A legfrissebb maródi Sergio Ramos, akinek még a Schalke elleni BL-találkozót is ki kell hagynia.

Azután, hogy James Rodriguez eltörte a lábközépcsontját és két hónapig nem állhat a Real Madrid rendelkezésére, újabb sérülttel kell számolnia Carlo Ancelottinak. A spanyol klub ezúttal a védelméből veszített el egy játékost, miután Sergio Ramos izomszakadást szenvedett a Sevilla elleni találkozón.

A spanyol sztárcsapat honlapja szerint a játékos bal lábában elszakadt egy izom, így hosszabb pihenő vár majd rá.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az első hírek arról számoltakbe, hogy mindössze 1-2 hetet kellett volna kihagynia a védőnek, ám mostanra rosszabb lett a helyzet. A Real Madrid vezetőedzője egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a játékos valószínűleg öt hétig harcképtelen lesz majd.

Ramos sérülése súlyos. A következő öt hétben nem számíthatunk majd rá, de bízom Nacho és Varane képességeiben” – idézi a trénert a Goal.

A Real Madrid szombaton játszik rangadót az Atlético Madrid ellen, míg két hét múlva a Bajnokok Ligájában a Schalke ellen is pályára lép majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik