Foci

Korábbi manchesteri játékost igazol a Haladás

Davide Petrucci (davide petrucci, )
Davide Petrucci (davide petrucci, )

Nagyon úgy fest, hogy a korábban a Manchester Unitednél is megfordult Davide Petrucci a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatában folytatja karrierjét. Az olasz középpályás szóban már megállapodott a szombathelyiekkel.

Csütörtök este érkezett Magyarországra Davide Petrucci, a Haladás leendő játékosa. A 23 éves futballistának még nincs aláírt szerződése, ám elutazik a szombathelyi csapattal az olaszországi edzőtáborba – írja a haladas.hu.

A középpályásért egykor 200 ezer fontot fizetett ki a Manchester United az AS Romának, ám az angolok felnőtt csapatában egy alkalommal sem lépett pályára. Az U17-es és U19-es válogatott játékos végül szeptemberben bontotta fel szerződését az angol klubnál.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Angliai pályafutása után a román CFR Cluj csapatába szerződött, ám az ott uralkodó anyagi gondok miatt hamar távozni kényszerült. 

A Haladás és a játékos szóban már mindenben megegyeztek, így egyedül a középpályás volt csapata szúrhat ki a magyar együttessel. Amennyiben Petrucci és a Cluj elrendezi a vitás ügyeit, az olasz játékos aláírhatja a másfél évre szóló szerződését a szombathelyi gárdánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik