Foci

A Sevilla nem tudta megállítani a Real Madridot

Real Madrid, Sevilla (real madrid, sevilla, )
Real Madrid, Sevilla (real madrid, sevilla, )

A spanyol labdarúgó-bajnokság listavezetője zsinórban ötödik bajnoki győzelmét aratta, ezúttal 2-1-re nyert. A meccsen többen is megsérültek.

Szerda este pótolták a listavezető Real Madrid és a Sevilla mérkőzését a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a találkozót akkor halasztották el, amikor a fővárosiak a klubvilágbajnokságon szerepeltek – amit végül meg is nyertek. A Real ezúttal sem bízott semmit a véletlenre, James Rodriguez és Jese is még az első félidőben talált be.

Az első 45 percben egyébként többen is megsérültek: hazai oldalon Sergio Ramost és Rodriguezt kellett lecserélni, míg a vendégektől Beto kapus ütközött Karim Benzemával és nem tudta folytatni a játékot, hordágyon vitték le a pályáról.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A második játékrészt kapufával indította a Madrid, majd a Sevillának is akadt pár helyzete, az eredmény azonban nem változott. Már-már unalomba fulladt volna a meccs hajrája, amikor Vitolo kevergetett a madridi tizenhatoson belül, visszatett labdáját pedig Aspas varrta fel a léc alá. Ugyna a szépítés összejött, egyenlítenie már nem sikerült a Sevillának, 2-1 maradt a vége.

A Real Madrid négy ponttal vezet a Barcelona és hét egységgel az Atlético Madrid előtt. A Sevilla a negyedik, de nem tudta lerázni magáról a Valenciát, illetve a Matracosokhoz sem sikerült közelebb férkőzni.

Eredmény – La Liga, 16. forduló

Real Madrid – Sevilla 2-1 (2-0)
Gólszerzők: Rodriguez (12.), Jese (36.) illetve Aspas (80.)

Videó – James Rodriguez gólja:

Videó – Jese duplázta meg a hazai előnyt:

Videó – Aspas szépített:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik