Foci

Negyedik edzőmeccsén is győzött a Fradi

Az OTP Bank Ligában szereplő ferencvárosiak 3-0-ra nyertek a dán élvonalban viaskodó Hobro ellen a törökországi a Antalyában.

A zöld-fehérek január végén előbb tizenhetet rúgtak az Iváncsának, majd a szlovák Senicát és a cseh Bohemians együttesét is magabiztosan gyűrték le.

A keddi ellenfél az a Hobro volt, amely 2013-ban jutott fel a dán élvonalba, ahol meglepően jól szerepel. Korábban a dán klub legtöbb játékosa amatőr volt, csak az elmúlt két esztendőben érkezett néhány profi futballista a gárdához.

Fotó: MTI

A meccs kezdeti szakaszában támadóan lépett fel a Hobro, ám a Fradi fokozatosan átvette az irányítást, majd az első játékrész hajrájában meg is szerezte a vezetést. Lamah beadását Busai passzolta a vendégek kapujába.

A folytatásban továbbra is a magyar csapat játszott fölényben, Nagy Dániel pedig nem sokkal a térfélcserét követően megduplázta az FTC előnyét.

Az összecsapás utolsó perceire sem lankadt Thomas Doll fiainak figyelme, Böde lépett ki a leshatárról, s magabiztosan értékesítette ziccerét, ezzel beállítva a 3-0-s végeredményt.

Eredmény – Felkészülési mérkőzés, Antalya:

Ferencváros-Hobro 3-0 (1-0)
Gólszerzők:
Busai, Nagy Dániel, Böde

Videó – Így nyert a Fradi:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik