Mihajlo Perovic (mihajlo perovic)
Foci

Csatárt igazolt az Újpest

Mihajlo Perovic 2018-ig szóló szerződést írt alá a fővárosi labdarúgócsapattal.


Fotó: ujpestfc.hu

Január 1. óta teszteli a 18. születésnapját nemrég ünneplő montenegrói játékost az Újpest labdarúgócsapata. Az U17-es válogatott Mihajlo Perovic az ujpestfc.hu cikke szerint az egymás elleni játék során három gólt is szerzett, valamint a Szigetszentmiklós elleni felkészülési mérkőzésen is folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfél védelmét, így jó benyomást tett a szakmai stábra.

A klub keddi közleménye szerint hétfőn aláírta szerződését az Újpesttel, 2018. december 31-ig kötelezte el magát a lila-fehérekhez.

A 11-es mezt fogja viselni.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.