Foci

Magyar foci: az utóbbi évek legjobb tele

Nikolics Nemanja (nikolics nemanja,)
Nikolics Nemanja (nikolics nemanja,)

Simon Krisztián valószínűleg már úton van Németország felé, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálaton az 1860 Münchnennél. Nikolics Nemanja esetében a Readingről és egy meg nem nevezett angol első osztályú klubról beszélnek. Ha létrejön az üzlet, öt magyar játékos is magasabb szintre lép.

Hétfőn éjfélkor véget ér a nemzetközi átigazolási időszak. A legfrissebb hírek szerint a Videoton csatárának, Nikolics Nemanjának legalább két kérője is akad Angliában.

Az nso értesülései szerint a fehérváriak támadóját a második vonalban érdekelt Reading mellett egy Premier League-ben szereplő klub is vinné. Az angol sajtóban többször lehetett arról hallani, hogy a Crystal Palace szívesen látná soraiban a magyar támadót, ám a hírek szerint nem ők a szóban forgó első osztályú klub.

 Fotó: MTI

A magyar játékos külföldre szerződése függ attól is, hogy az említett csapatok meg tudnak-e egyezni más játékosokkal is, hiszen több labdarúgóval is tárgyalnak.

Szintén az nso számolt be arról, hogy SImon Krisztián valószínűleg a Bundesliga 2-ben szereplő 1860 Münchenhez igazol majd. A válogatott támadó a mai nap utazik Németországba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

Hosszú idő után az egyik legeredményesebb átigazolási szezonnak látszik a mostani, hiszen, ha Nikolics is Simon is elkel, úgy öt magyar játékos igazol külföldre. Lengyel lapinformációk szerint a Lech Poznan 100 ezer eurót fizetett Holman Dávid kölcsönvételéért (300 ezer euró fejében akár végleg megvásárolhatja a magyar futballistát). Szintén ez a lengyel gárda fizetett 450 ezer eurót Kádár Tamásért – védő 3,5 éves szerződést írt alá a klubbal. Elek Ákos Kínába igazolt. A magyar játékos Huszti Szabolcs csapattársa a Csangcsun Jatajnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik