Foci

Betörtek Angel di Mariához

Angel di Maríia (angel di maría, )
Angel di Maríia (angel di maría, )

Szombat este megpróbáltak betörni a Macnhester United szélsőjéhez, Angel di Maríához. A játékos éppen családjával vacsorázott, amikor megszólalt a riasztó.

Helyi idő szerint szombaton 17:30-kor próbált meg három betörő bejutni Angel di María házába – számolt be a dailymail.co.uk. A tolvajok fémrudakkal feszítették fel az ajtókat, pechükre a riasztó berendezés jól működött.

Feltehetően azt hitték, hogy az argentin játékos nincs otthon, miután csapata aznap játszott bajnokit a Leicester ellen, ám rosszul gondolták. A szélső feleségével és egyéves gyermekével vacsorázott, amikor megpróbáltak bejutni a házába.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az eset után sokáig tartott a helyszínelés, így a játékos és családja jobbnak látta, ha egy hotelben tölti az éjszakát – legalábbis a Sun így értesült.

Később az argentin válogatott  ügynöke is megerősítette a történteket. “A támadók megpróbáltak bejutni a házba. Igyekeztek az betörni az ajtókat, ám ez nem sikerült nekik. A riasztó megszólaláse előtt sem jutott be egyikük sem az épületbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik